Diensten

Helpen bij de verkoop, of verhuur, van woningen

Heeft u moeite met de verkoop of verhuur van uw woning? Jouw Vastgoedadvies lost uw probleem op! Dankzij de onafhankelijke status van het bedrijf adviseren wij in uw belang.

Potentie van verkoopbare en koopbare, verhuurbare en huurbare, woningen inzichtelijk maken voor de klant

Wil u dat ene huis al een tijdje kopen, maar weet u niet precies wat u ermee moet? Daar kan Jouw Vastgoedadvies u uitstekend bij helpen. Zij kunnen voor u aangeven wat met een bepaalde ruimte zou kunnen, maar een advies voor het hele object is ook geen enkel probleem. Jouw Vastgoedadvies zorgt voor een uitgebreid advies voorzien van tekeningen, zodat het voor u inzichtelijk wordt.

Helpen bij het zoeken naar nieuw vastgoed voor de klant

Bent u op zoek naar iemand die u onafhankelijk kan adviseren bij het kopen of huren van een nieuwe woonruimte? Dan bent u bij Jouw Vastgoedadvies aan het goede adres! Wij handelen in uw belang.

Advies verstrekken wanneer een woning niet meer voldoet aan de huidige wensen en/of eisen van de eigenaar/gebruiker

Voldoet het vastgoed niet meer aan de gestelde eisen en wensen van deze tijd? Schroom dan niet om Jouw Vastgoedadvies in te schakelen. Het bedrijf helpt u om uw eigen wensen in kaart te brengen en komt met oplossingen die tevens voldoen aan de eisen die gesteld worden door derden.